सुशासनका लागि सत्यनिष्ठाको दर्शनशास्त्रीय आधार The philosophical basis of integrity for good governance - भुषाल Bhushal भिष्मकुमार Bhishmakumar (Prashasan: The Nepalese Journal of Public Administration, 2021)
Available with fulltext.