नेपालमा मधेस आन्दोलन ( वि.सं. २००७ सालदेखि वि.सं.२०५४ सम्म ) {Madhes Movement in Nepal (from 2007 to 2054)} - मिश्र Mishra, विजयप्रसाद Bijayaprasad (Patan Prospective Journal, 2022)
Available with fulltext.