बैकल्पिक शिक्षा प्रणालीको प्रयोगमा निरन्तर बिद्ध्यार्थी मुल्यांकनको अभ्यास र समस्याहरु Practices and issues of continuous student assessment in alternative education systems - भण्डारी Bhandari बाबुराम Baburam (Bhairahawa Campus Journal, 2023)
available with fulltext.