औपन्यासिक तत्वका आधारमा ‘एक चिहान’ उपन्यासको विश्लेषण Aaupanyasik Tatwaka Aadharma ’Ek Chihan’ Upanyasko Vishleshan - विष्ट Bista सीताराम Sitaram राज Raj (Tribhuvan University Journal, 2016)
Not available. उपलब्ध छैन .